GTM RELAX Gehoorbeschermers met FM radio
GTM RELAX Gehoorbeschermers met FM radio

RELAX Gehoorbeschermers met FM radio

109,00

Hellberg Relax gehoorkap met radio en mp3 aansluiting. Een prima oorkap voor gebruik op het werk, tijdens hobby's en andere momenten die je helemaal zelf mag bepalen.

+ -
In winkelwagen

De RELAX is de opvolger van onze Tune-up gehoorbescherming. De comfortable RELAX beschermt uw gehoor terwijl u kunt luisteren naar uw favoriete radiozender of muziek van uw MP3-speler of GSM via de meegeleverde audio kabel. Met de makkelijk bereikbare knoppen zijn de AM/FM-radiozenders nauwkeurig in te stellen. In combinatie met de automatische frequentieregeling zet u uw favoriete zender vast voor de best beschikbare ontvangst, zelfs in gebieden met minder bereik. Bovendien gaat de RELAX volledig samen met onze Hellberg vizieren. Zie de aanbevolen producten onderaan de pagina voor de verschillende vizieren.

RELAX gehoorbescherming biedt optimaal comfort door de zachte oorkussens met 'Snap-in' systeem en de aanpasbare hoofdband. Zowel de oorkussens als de hoofdband zijn vervangbaar wat bijdraagt aan een langere levensduur. De RELAX wordt standaard geleverd met twee 1,5 V AA batterijen voor ca. 130 uur luisterplezier.

Technische Specificatie

- handmatig afstemmen en automatische frequentiecontrole
- max. 82 dB voor de veiligheid van uw gehoor
- 2 x 1,5 V AA-batterijen
- externe 3,5 audio-ingang voor MP3-speler of GSM
- volledig compatibel met Hellberg SAFE Visor Systeem
- oorkussen met 'Snap-in' systeem
- aanpasbare hoofdband voor de perfecte afdichting
- 377 gr.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Hawi Zelhem - Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer