Eliet ELIET E501 Pro LM Honda GX

0 Review(s)


€2.395,00 Op voorraad

  • Gratis bezorgen, gratis retour
  • Meer dan 1.000 producten
  • Niet goed? geld terug!
  • Veilig afrekenen
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

Innovatie was en is nog steeds de motor die ELIET vooruit stuwt. Degelijke machines die hun geld meer dan waard zijn. Bekijk nu ons aanbod Eliet.

De ELIET E501 PRO LM is een robuuste heavy duty professionele verticuteermachine. Met losse messen en professionele Honda motor. Geschikt voor intensief professioneel gebruik. Zodra in het voorjaar de temperatuur boven 12 graden komt is het raadzaam het gazon te verticuteren.

Zo wordt de ontstane vilt- en moslaag van de bodem verwijderd en kunnen de graswortels weer voldoende licht, lucht en water opnemen voor een krachtige en gezonde groei. Voor een optimaal uitkam resultaat met zo min mogelijk beschadiging van de graswortel is een puntig mes een absolute must.

Alle ELIET verticuteermachines met benzinemotor zijn uitgevoerd met het unieke Permanent Puntige Messen systeem. Dit houdt de messen gedurende hun veel langere levensduur continue scherp en puntig. Met deze revolutionaire en gepatenteerde ELIET Permanent Puntige Messen technologie bent u altijd verzekerd van het meest optimaal haalbare resultaat zonder onnodige beschadigingen.

Motor 5,5 pk Honda GX 160 
Werkbreedte 50 cm 
34 gehard stalen losse messen 2,5 mm Twee wegklapbare messen per meshouder. Elk mes heeft een ophangoog met nylon coating en scharniert om een stalen bus. Gemonteerd met slijtvaste nylon tussenringen voor een langere levensduur van de messenas 25 mm stalen messenas met stofdichte lagers en extra afdekplaatjes 
Permanent Puntige Messen door oplas van hardmetaal op de snijkant 
Traploze diepte regeling met zelfborging voor Unieke diepteregeling achter per wiel Chassis robuust poedergecoat staal Aandrijving industriële getande V-snaar XPA 800 
Duurzame slijtvaste overbrenging met verticale riemspanning voor koppelen – ontkoppelen 
Wielen voor 200 – achter 250 × 50 
Velgen licht aluminium met natuurrubber loopvlak en stofdicht afgeschermde kogellagers 
Afmetingen lxbxh mm 1200 × 740 × 1000 Gewicht 63 kg 
Opklapbare duwboom optioneel verkrijgbaar

 

Wijze van aandrijving Met Motor
Prijsniveau 1.000 - 2.500
Werkbreedte 50 - 75 cm
Vermogen PK 0 - 10
Categorie Machines
Productgroep Gazon bewerken
Mobiele Machines ja