De Husqvarna 550iBTX

  • Geplaatst op
  • Door Koen
De Husqvarna 550iBTX

Vanaf nu lang, en krachtig op accu bladblazen

 

Husqvarna brengt grote elektrische bladblazer uitDe 550iBTX, de naam van de nieuwste elektrische ruggedragen bladblazer van machinefabrikant Husqvarna. Volgens Husqvarna is de machine qua blaaskracht te vergelijken met een 50 cc brandstof blazer. 


Om de ergonomie te vergroten en de inspanning van de gebruiker te verminderen draag je zowel de bladblazer als de accu op je rug. Volgens de fabrikant kun je met een volle accu zo’n twee uur werken. Ook zorgt het ingebouwde ventilatorsysteem voor een minimum aan trillingen wat samen met de verbeterde gewichtsverdeling op de rug voor een hoger comfort zorgt. 

Blazen op cruise-control
De bladblazer werkt kinderlijk eenvoudig door met een knop op de achterkant van het handvat de blaaskracht te bepalen. De blaaskracht kun je ook vastzetten, om met een soort ‘cruise-control’ dezelfde blaaskracht vast te houden. 


Weerbestendig
De nieuwe 550iBTX beschikt over een weerbestendig batterijpakket met IPX4-classificatie en verborgen kabels. Volgens de fabrikant zorgt dit voor een betrouwbare machine, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over plotselinge onderbrekingen zoals storingen en onnodige downtime.

 

Bron: www.vakbladdehovenier.nl

Recente artikelen
Tags
Copyright 2019 Hawi Zelhem Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer