Check hier de nieuwe Accu bosmaaiers van Husqvarna!

  • Geplaatst op
  • Door https://www.stad-en-groen.nl Willemijn van Iersel
Check hier de nieuwe Accu bosmaaiers van Husqvarna!

Husqvarna presenteert nieuwe krachtige accubosmaaiers

maandag 2 september 2019

Husqvarna introduceert twee krachtige bosmaaiers: de 535i RX en de 535i RXT. Beide accumachines leggen de lat voor prestaties zeer hoog. Volgens Husqvarna zijn ze gelijkwaardig aan de benzinemodellen uit de 35 cc-serie. 


De nieuwe bosmaaiers bieden professionals in het groen een hogere productiviteit zonder uitstoot en lawaai. Kenmerken zijn onder meer de motor met hoog koppel, een grote snijdiameter en een superieur antitrillingsysteem voor uiterst comfortabel werken. In de praktijk levert dit extra voordeel op: sneller en efficiënter werken. De batterijstatus is permanent af te lezen op de display. 

Complete werkdag
De nieuwe Husqvarna 535i RX en 535i RXT bosmaaiers zijn spatwaterdicht en uitgerust met een nieuw bedieningspaneel op de handgreep. Dat is intuïtief te bedienen en je hebt direct zicht op de status van de accu. De BLi300 batterij zorgt voor de beste balans en productiviteit. De nieuwe bosmaaiers zijn ook aan te sluiten op een Husqvarna accubackpack, zodat er voldoende vermogen is voor een complete dag comfortabel maaien. 


Trimmerkop
De accubosmaaier 535i RXT heeft een geïntegreerde bluetoothfunctie zodat het apparaat compatibel is met Husqvarna Connect en Husqvarna Fleet Services. Gebruikers kunnen daarmee hun volledige machinepark volgen. De 535i RXT heeft tevens een ErgoFeed-trimmerkop. 


Verkoopinformatie
De nieuwe accubosmaaiers van Husqvarna zijn vanaf februari 2020 verkrijgbaar bij Husqvarnadealers. Verkoopprijs 535i RX € 599 (excl. btw) en 535i RXT € 699 (excl. btw). 


Husqvarna nieuwe accubosmaaier

Husqvarna nieuwe accubosmaaier

 

Bron: https://www.stad-en-groen.nl Willemijn van Iersel

Copyright 2019 Hawi Zelhem Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer